Durres kerkohet Magazinier 75 views2 applications

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Magazinieri ne Durres 

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati jane:
1.Te kete mbaruar Arsimin e Mesem, i Larti perben avantazh
2.Te kete minimumi 3 vite eksperience
3.Te jete i komunikueshem, korrekt dhe bashkepunues me stafin
4.Mosha e preferuar 28+
5.Te kete disponibilitet te menjehershem

Ofrohet:
Pagesa 50.000L-60.000L neto

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues.

Cdo kandidature e perzgjedhur do kontaktohet per nje interviste informuese.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 56 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike