Durres kerkohet Magazinier 58 views

Akademia Progress me qender ne Durres, ne aktivitetin e saj ofron nje sere sherbimesh nen moton “Zhvillohu Individualisht; Trajnohu Profesionalisht; Punesohu Denjesisht”
Duke ju sherbyer me profesionalizem ne fushen e burimeve njerezore ne ju pergjigjemi nevojave te klienteve per t’ju ofruar kandidatet me te mire ne tregun e punes dhe kandidateve punekerkues ju ofrojme mundesi punesimi.

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Magazinieri

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati:
-Te kete mbaruar Arsimin e Larte
-Te kete minimumi 3 vite eksperience
-Te kete disponibilitet te menjehershem
-Te jete njohes i gjuhes angleze
-Te jete bashkepunues dhe korrekt

Te interesuarit te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 46 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike