Durres kerkohet KOORDINATOR (M) SHOWROOM-I 81 views1 application

Agjensia e Punesimit 2G Durres per nje nga klientet e saj eshte ne kerkim te nje KOORDINATOR-i (M) ne SHOWROOM.

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati:

Te kete mbaruar studimet e larta;
Disponibilitet i menjehershem;
Korrektesi dhe aftesi menaxheriale;
Preferohet Mashkull;
Mosha 28-40 vjec

Te interesuarit te dergojne CV ne 2g.rekrutim@gmail.com ose te telefonojne per me shume info ne 0676317943

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Profili Punesim