Durres kerkohet Koordinator/e Logjistike 86 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Koordinator/e Logjistike

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati/ja:
-Te kete mbaruar arsimin e larte
-Te jete njohese shume e mire e gjuhes Angleze
-Eksperienca te meparshme ne te njejtin pozicion
perbejne avantazh
-Te njoh shume mire paketen MS Office, kryesisht Excel
-Aftesi shume te mira organizative dhe komunikuese.

Ofrohen:
-Puna nga e Hena ne te Premte 08:00 – 16:30
-Kushte shume te mira pune
-Pagesa 40.000-50.000L + Sigurimet

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 51 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike