Durres kerkohet Konsulent Shitjesh (M) 64 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te Konsulent Shitjesh (M) Durres

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati:
1.Te kete mbaruar Arsimin e Larte
2.Eksperienca te meparshme perbejne avantazh
3.Te jete i shkathet, i komunikueshem dhe korrekt
4.Mosha e preferuar 22+

Ofrohen:
1.Kushte shume te mira pune
2.Pagesa 45.000L + Bonuse + Sigurimet

Te interesuarit te kontaktojne ne 0676317943 ose te dergojne CV ne rekrutim@progress.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 63 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike