DURRES, KERKOHET HR MANAGER 49 views

BClever Agency per nje klientin e saj i cili operon ne tregun e Call Center ne Durres, kerkon te punesoje Specialist te Burimeve Njerezore.

PERGJEGJESITE E ROLIT:
– Publikimin e njoftimeve ne te gjitha kanalet e rekrutimit
– Screening i CV-ve
– Organizimin e intervistave te punes ne te gjitha fazat e saj
– Pergatitje dhe mirembajtje e dokumentacionit te punonjesve
– Detyra te tjera te ngjashme qe mund te kerkohen

KERKOHET:
– Eksperience e meparshme si HR specialist ose profile te ngjashme
– Njohje e mire e gjuhes italiane (e folur dhe e shkruar)                – Njohuri shume te mira ne perdorimin e PC                                  – Kualifikime, certifikime, trajnime te tjera ne kete fushe perbejne avantazh per kandidatin
– Aftesi te mira organizimi

OFROHET:
– Kontrate e rregullt pune
– Pagese shume e kenaqshme
– Ambjent komod pune

Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonojne ne nr: 0676318339

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim