Durres kerkohet Ekonomiste 223 views1 application

Job Expired

Akademia Progress me qender ne Durres ofron Trajnime ne Fushen e Finances, Drejtesise, Menaxhimit, Marketingut, Programimit. Gjithashtu sherben si forme ndermjetesimi midis Punedhenesit dhe Punekerkuesit.

Per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Ekonomisteje ne Durres

Kualifikimet dhe aftesitë e kerkuara:
1.Te kete mbaruar studimet per Finance-Kontabilitet.
2.Te kete minimumi nje vit eksperience pune.
3.Zoteruese e gjuhes Angleze, cdo gjuhe tjeter ekstra perben avantazh.
4.Te jete njohese shume e mire e programit FINANCA 5

5.Te kete disponibilitet te menjehershem
6.Mosha e preferuar 24+

Ofrohet:
1.Orari nga e Hena ne te Shtune 08:00-16:00
2.Kushte shume te mira pune
3.Pagesa 45000L + Sigurimet 

Te interesuarat te dergojne CV ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 47 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike