Durres kerkohet Ekonomiste dhe pa eksperience 80 views1 application

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Ekonomiste dhe pa eksperience

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja jane:
1.Te kete perfunduar arsimin e larte per Finance Kontabilitet
2.Te jete njohese e programit financiar Financa 5
3.Te kete disponibilitet te menjehershem
4.Mosha e preferuar 22-25vjece

Ofrohen:
Kushte shume te mira pune
Pagesa 35.000-40.000L + Sigurimet

Te interesuarat te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 51 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike