Durres kerkohet Ekonomiste 870 views7 applications

Agjencia e Punesimit 2G per nje nga bashkepunetoret e saj shpall vakant pozicionin Ekonomiste.

 

Kualifikimet dhe aftesite e kerkuara.

1-Te kete kryer studimet e larta ne fakultetin e ekonomise dega Finance.

2-Te kete minimumi 1 vit eksperience.

3-Te kete njohuri te pakten te 1 programi financiar.

4-Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe bashkepunimi.

 

Te interesuarat te dergojne CV  tyre ne adresen e emailit 2g.rekrutim@gmail.com

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Profili Punesim