Durres kerkohet Asistente Zyre me Frengjishte shume te mire 102 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Asistenteje Zyre:

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja:
-Te kete mbyllur studimet
-Te kete disponibilitet te menjehershem
-Te zoteroje gjuhen Frenge shume mire si ne te folur dhe ne te shkruar.

Te interesuarat te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 51 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike