Durres kerkohet Asistent Financier 102 views1 application

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Asistenti Financier

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati jane:
1.Te kete mbaruar Arsimin e Larte ne Finance – Kontabilitet
2.Te kete disponibilitet te menjehershem
3.Te jete i shkathet dhe i komunikueshem dhe te di te jete bashkepunues
4.Te kete eksperienca te meparshme minimumi 6 muaj

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 35 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike