Durres kerkohet Asistent/e Enolog/e 123 views

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Asistent Enolog/e

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati/ja jane:
1.Te kete mbaruar tek FSHN
2.Te kete disponibilitet te menjehershem
3.Mosha e preferuar 24+
4.Me dhe pa eksperience

Ofrohen:
Kushte shume te mira pune
Pagese e kenaqshme

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 56 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike