Durres kerkohet As.Ekonomist 64 views

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje As.Ekonomist (M) ne Durres

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidati:
-Te kete studiuar ne degen Finance Kontabilitet
-Te jete njohes i te pakten nje programi financiar
-Te kete disponibilitet te menjehershem
-Te jete korrekt dhe i pergjegjshem

Ofrohet:
Paga 40.000L NETO

Te interesuarit te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 47 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike