Durres kerkohet Arketare Filiali 113 views1 application

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Arketare-je Filiali ne Durres.

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja:
1. Te kete mbaruar studimet dhe te mos jete ne marredhenie shkolle.
2.Te kete disponibilitet te menjehershem
3.Mosha e preferuar 24+

Ofrohet:
1.Kushte shume te mira pune
2.Pagesa 35.000 neto

​​​​​​​Te ineteresuarat te dergojne CV-ne ne info@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 47 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike