Durres kerkohet Agjente Turistike 147 views2 applications

Job Expired

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje Agjente Turistike ne Durres

Kriteret qe duhet te plotesoj kandidatja:
1.Te mos jete ne marredhenie shkolle
2.Te jete njohese e mire e gjuhes Angleze
3.Cdo gjuhe e dyte perben avantazh
4.Te kete disponibilitet dhe te jete fleksibel me oraret

Te interesuarat te dergojne CV ne rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 51 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike