Durres kerkohet Agjent Shitjesh 548 views

Job Expired

Kompania Albania Inter Oil 10 Sh.a me eksperience 20 vjecare ne tregun Shqiptar per produktet e vajrave lubrifikante kerkon te punesoje Agjent Shitjesh ne terren.

-Kriteret e poizicionit te punes:
1-Arsimi i larte. Preferohen deget Menaxhim/Marketing;
2-Aftesi shume te mira komunikuese dhe bashkepunuese;
3- Njohes i mire i gjuhes angleze (gjuhet e tjera perbejne avantazh);
4-Banues ne qytetin e Durresit;
5-Zoterues i patentes klasit B;
6- Mosha e preferuar 28-40 vjec;
6-Eksperiencat e meparshme perbejne avantazh.

-Roli dhe pergjegjesite:
1-Te krijoj dhe ekzekutoj porosite tek klientet ekzistues dhe te identifikoje kliente te rinj;
2-Te arrije targetet e caktuara
3-Te garantoje realizimin e aktiviteteve promocionale
4- Te bashkepunoj dhe te shkembej informacione te vazhdueshme me eproret.

Ofrohet:
1-Page motivuese;
2-Shperblime mbi bazen e performances ne pune;
3-Mundesi trajnimi dhe zhvillimi.

Te interesuarit te dergojne CV ne albanianinteroil10sha@yahoo.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Profili Punesim