Durres kerkohet Administrator/e Kompanie 76 views1 application

Akademia Progress per nje nga bashkepunetoret e saj eshte ne kerkim te nje ADMINISTRATOR/E KOMPANIE NE DURRES

KRITERET:
Te kete minimumi 5 vite eksperience ne subjekt prodhimi (kozmetik, kremra, parfume)
-Pervoje ne GMP (Good manufacturing practices)
-Ose pervoje ne IFS (International Food Standard)
-Njohes/e ile perkyer e gjuhes Angleze (cdo gjuhe e
dyte perben avantazh)
-Njohes/e i/e shkelqyer e MS OFFICE
-Njohuri shume te mira Financiare

PERGJEGJESITE DHE DETYRAT:
Administratori/ja eshte pozicioni me i larte brenda kompanise. Koordinon realizimin e projekteve, aktiviteteve dhe komunikimin ndermjet
departamenteve te ndryshme. Menaxhon punonjesit duke filluar nga drejtuesit tek anetaret e nje ekipi drejtues. Kontribuon ose percakton politiken dhe
strategjite e kompanise dhe e evidenton kete ne
planet financiare shumevjecare.

E HENE – E PREMTE
08:00 – 17:00

PAGA: 200.000L NETO

Te interesuarit te dergojne CV ne
rekrutim@progress.al ose te telefonojne ne 0676317943 per te lene nje takim informues

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 22 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Iljaz Reka, mbrapa stacionit te trenit.
  • Tel/Mob +355676317943
  • Profili Konsulence, Kurse Profesionale, Marketing, Punesim, Sherbime juridike