Durres, kerkohen punonjes specialiste per punime alumini dhe hekuri (Paga te kenaqshme, me marreveshje ne varesi te eksperiences) 44 views

Job Expired

Profiline shpk kompani e certifikuar per prodhim te gjitha sistemeve te Aluminit, Alumin me dru, pvc dhe punime te ndryshme hekuri, momentalisht kerkon te zgjeroje stafin me Punonjes me ose pa eksperience.

Kerkohet:

  • Korrektese dhe angazhim maksimal ne detyrat e caktuara
  • I perpikte dhe rigoroz ne pune
  • Kerkohen punonjes te kualifikuar dhe me eksperience, pranohen dhe pa eksperience pune, por te kene vullnet dhe deshire per te mesuar.

Ofrohet:

  • Paga e larte dhe e kenaqshme + sigurime shoqerore

Adresa: Mbrapa karburantit Kastratati, Shkozet, Durres
Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: +355 69 403 3350
Instagram: Profiline_Durres

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Profili Prodhim/Perpunim