Durres kerkohen agjent/e me ose pa eksperience ne gjuhet italiane dhe spanjolle pagesa super e kenaqshme plus bonuse 51 views

Durres Kerkohen:

Agjent/e Ne Gjuhet:
Italiane dhe Spanjolle

PUNESOHU MENJEHERE
APLIKONI APLIKONI APLIKONI !!

Jeni duke kerkuar nje pune me te ardhura me te larta dhe rritje profesionale ne baze te aftesive tuaja??

Jeni ne vendin e duhur. Kompania jone eshte duke rekrutuar persona ambicioze, me ose pa eksperience ne gjuhen Italiane dhe spanjolle

-Ambienti komod
-Bonuse te larta ditore javore dhe mujore
-Trajnime per personat pa eksperience,si dhe per ata qe synojne rritje profesionale te metejshme

Adresa: Durres
Kontaktoni ne Whatsapp: +33668851239

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim