Durres Ace shisha Albania kerkon Agjent shitje ne terren dhe Shites/e bonuse + siguracione te paguara 298 views

A.C.E. SHISHA ALBANIA
Kerkojme te punesojme:

•Agjent ne terren
•Shites/e

Kushtet:
Te jene njohes te gjuhes angleze
Te Kete eksperienca ne fushata shitje

Ofrojme
Page baze
Bonuse te larta mujore
Siguracione te paguara
1 dite ne jave pushim
Punesim I menjehershem

Adresa: Durres Plazh Qender
Kontaktoni: 069 209 8579

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 158 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim