Drejtor Prodhimi 50 views

Fmt Group ofron vend pune

Drejtor Prodhimi

Kriteret per pozicionin:

  • Te kete mbaruar arsimin e larte ne nje nga deget e Inxhinerise. Preferohet ne Inxhinieri Mekanike
  • Te kete  eksperience pune si drejtues ne prodhim
  • Te kete pervoje ne planifikimin dhe monitorimin e prodhimit
  • Te kete aftesi menaxheriale, organizuese dhe te menduarit analitik
  • Preferohet te zoreroje gjuhen angleze

Punohet:
E hene – E premte 08.15 – 16.30

Te gjithe kandidatet e interesuar mund te aplikojne duke derguar CV ne adresen e emailit hr@fmtgroup.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rinas, Tirane
  • Profili Energjitike