Drejtor hoteli me 5 yje 74 views

Job Expired

VALBONA Resort Sh.p.k shpall 1 (një) vend të lirë pune për:

Drejtor hoteli me 5 yje

Përshkrimi i Punës

VALBONA Resort është në kërkim të një Drejtori Ekzekutiv i cili do të mbikqyrë dhe koordinojë të gjitha aktivitetet e hotelit. Drejtori Ekzekutiv është përgjegjës për funksionimin e hotelit sipas standardeve, rregulloreve dhe politikave të paracaktuara, është përgjegjës për zhvillimin e strategjive për zgjerimin e shitjeve të shërbimeve të hotelit, duke u angazhuar në takime (me institucione dhe biznese) me klientët aktual dhe potencial të hotelit.

Kulifikimet e kërkuara:

Kandidatët të cilët dëshirojnë të aplikojnë duhet të kenë përvojë punë në fushën e hotelerisë të paktën 5 vjet, arsimim universitar, aftësi të shkëlqyeshme të komunimi verbal dhe në të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze, njohja edhe e ndonjë gjuhe tjetër konsiderohet përparësi. Aftësi të shkëlqyera të sistemeve kompjuterike

Të gjithë kandidatët/et të cilët përmbushin kriteret e kërkuara luten të dërgojnë CV-të dhe të gjitha dokumentet tjera relevante në emailin: info@sigalbc.al deri më datë 18.09.2023

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tropojë
  • Profili Turizem