DOHA-KATAR, INFERMIERË TË PËRGJITHSHËM/ TË REGJISTRUAR 40 views

INFERMIERË TË PËRGJITHSHËM/ TË REGJISTRUAR për t’iu bashkuar një nga spitaleve më të mëdhenj në DOHA, KATAR.

Infermierët do të jenë pjesë e ekipit për përkujdesjen e pacientëve në Shtëpi, duke kryer vizita javore. 8 orë punë në ditë ose 48 orë / në javë, një ditë pushimi. Çdo orë që tejkalon numrin e caktuar të orëve do të konsiderohet si për orë shtesë përfshirë dhe kur jeni duke udhëtuarpër në vendin e punës.

Paketa e Benefiteve:
Paga bazë $1000 Neto
Pagesë për shpenzimet ushqimore
Pagesë për akomodimin
Bileta e Fluturimit
Transporti
Koha shtesë e garantuar deri në $ 400 në muaj
Kërkesat e profilit

  • Diplomë në Infermieri, i/e regjistruar;
  • Minimumi 2 vjet përvojë në një klinikë / mjedis spitalor;
  • Kaloni provimin mjekësor;
  • Aftësi për të komunikuar në mënyrë të shkëlqyer dhe me kortezi;
  • Aftësi të shkëlqyera për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në grup;
  • Njohës shumë i/e mirë i gjuhës Angleze;

Nëse ju jeni personi që zotëron dhe plotëson kërkesat e mësipërme dhe jeni të interesuar për një sfidë të re Atëherë ne ju Mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@elitejobs.org duke përcaktuar rolin për të cilin aplikoni.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Pjeter Budi, 1001, Tirane Zyra 6, Pallati Rogerd (perballe Restorant Floges)
  • Profili Punesim