DMI po kërkon, operator/e i Shërbimit ndaj Klientit për Gjuhën Angleze (në tre turne). 80 views4 applications

Digital Marketing Innovation ka në qendër të fokusit shërbimin ndaj klientit.
Momentalisht ne jemi duke zgjeruar skuadrën tonë të Operatorëve të Shërbimit ndaj Klientit në gjuhën Angleze.
dhe dëshirojmë të bëhesh edhe ti pjesë e jona.
Eksperienca nuk është kusht, ne besojmë në përkushtim! 😁
Je folës i mirë i gjuhës Angleze?
Bëhu pjesë e jona dhe orarin e punës zgjidhe ti! Tanimë, mundësi edhe puna në tre turne me oraret:
-14:00-21:30
-17:30-00:00
-23:30-06:00.
Apliko duke dërguar CV tënde në e-mailin hr@dmi.com.al.

*Të gjitha pozicionet që ne ofrojmë janë full-time on-site.
**Do të kontaktohen vetëm kandidatet aftësite e të cileve perputhen me nevojat që pozicioni kerkon.
***Kandidatet e zgjedhur do të kalojnë një fazë trajnimi një-javor.

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 700 5757
  • Profili Marketing