DMI është në kërkim te operatorëve në gjuhën Italiane. 91 views

Job Expired

Flet ITALISHT dhe po kerkon punë?

Cfarë po pret, DMI është këtu për ty!!!

 

Digital Marketing Innovation po ofron vënde pune si operator në gjuhen Italiane  Sherbim Klienti.

Tek ne gjeni:

Mundësi të rriteni profesionalisht

Pagesa dhe bonuse motivuese.

Punë full-time, në zyrë.

Mundësi të bëheni pjesë e një super ekipi.

Eksperienca nuk është kusht, dëshira dhe vullneti për të mësuar po.

 

Dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë të emailit hr@dmi.com.al ose kontaktoni në nr e telfonit në :

+355 69 700 5757.

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 700 5757
  • Profili Marketing