Direct Call kërkon 50 Operatorë të gjuhës Italiane (Full-Time dhe Part-Time) 98 views2 applications

DirectCall Kërkon 50 operatorë të gjuhës Italiane:

– Të njohin gjuhën Italiane
– Me ose pa Eksperiencë pune në call-center
– Disponibilitet Full-Time ose Part-Time

Ofrojmë:
– Paga mjaft të kënaqshme
– Bonuset më të mira në treg
– Gara ditore shpërblyese
– Kontratë e rregullt pune
– Trajnime të paguara nga staf i kualifikuar

Kontaktoni në telefon apo WhatsApp në numrin tonë 067 73 01 050

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Brigada VIII, Bllok
  • Tel/Mob +355677301050
  • Profili Call Center