DIMENSION zhvillon trajnimin “MENAXHIMI I PROJEKTEVE”. 138 views

Job Expired

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Me një eksperiencë shume vjeçare në fushën e zhvillimeve dhe trajnimeve profesionale, Dimension ofron programe trajnimi në përputhje me kërkesat e tregut.

 

 

Gjatë muajit shkurt, DIMENSION zhvillon trajnimin me temë “MENAXHIMI I PROJEKTEVE”.
Bëhu një Menaxher i suksesshëm projektesh dhe zhvillo aftësitë e tua në këtë fushë, duke ndjekur trajnimin që Dimension zhvillon.

 

 


Në fund të trajnimit do të jeni në gjendje të:

 • Keni një kuptim më të qartë të aspekteve bazë të Menaxhimit të Projetit duke përfshirë Rolin e Menaxherit të Projektit, Planifikimit të Projektit, Reziqeve të Projektit, angazhimit të Stakeholders, etj.
 • Dini cfare është nje projekt, hapat që duhen ndjekur për perfundimin e projektit në afat dhe brenda buxhetit të përcaktuar.
 • Njihni teknika të thjeshta dhe mënyra për planifikimin dhe ndjekjen e projektit.
 • Dini të identifikoni detyrat e projektit dhe burimet për realizimin e tij, si të zbërtheni detyrat në aktivitete dhe të pergatisni grafikun përkatës të realizimit të tyre.
 • Dini si të përgatisni, administroni e modifikoni buxhetin e projektit dhe grafikun e realizimit të aktiviteteve me qëllim arritjen e afateve dhe objektivave.
 • Merrni njohuri në analizën dhe manaxhimin e Riskut për projektin.
 • Dini si të menaxhoni ndryshimet në projekt dhe si të trajtoni problematikat që lindin gjatë ekzekutimit të projektit
 • Dini të përgatisin një plan të projektit, ekzekutimit dhe përfundimit të tij.

 

 

Trajnimi do të zhvillohet së shpejti.
Kohëzgjatja: 4 orë cdo dite. Gjithsej 3 dite trajnimi. Në fund cdo pjesëmarrës do të pajiset me certifikatë.

 


Kontakt:

Nëse jeni të interesuar për të qënë pjesëmarrës në këtë trajnim mund të na kontaktoni:+355 69 20 46 320 ose ne adresen tone te e-mail rekrutime@dimensionhr.al
Më shumë informacion rreth modulit te trajnimit: http://dimensionhr.al/sq/menaxhim-projekti/

Ju Mirëpresim!

 

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 36 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
 • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime