Digital Marketing Specialist Farmatech 397 views3 applications

Kompania Farmatech Sh.p.k importon dhe shperndan ilace, produkte kozmetike, dhe kerkon te punesoje nje Digital Marketing Specialist.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
· Ekzekuton të gjithë marketingun dixhital, përfshirë SEO , social media, paid media.
· Eksperience e meparshme ne e-commerce.
· Dizenjon, ndërton dhe mirëmban prezencën tonë në mediat sociale.
· Research dhe krijim përmbajtje (content) per cdo rrjetet sociale dhe web.

Aftësitë e kërkuara:
· Përvojë e dëshmuar e punës në marketing dixhital.
· Të ketë të paktën 2 vite eksperience në profile të ngjashme.
· Njohuri te mira të mjeteve të analitikës në webfaqe si Google Analytics.
· Përvojë në vendosjen dhe optimizimin e fushatave të Facebook/Instagram dhe TikTok.
· Njohuri ne Adobe Photoshop.
· Aftësi të forta analitike dhe të menduarit nga të dhënat.

Te interesuarit te dergojne cv ne adresen info@farmetch.net

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Farmaceutike