Digital Marketing Innovation – Sherbim Klienti Anglisht Part Time 34 views1 application

Jeni një njohës i mirë i gjuhës angleze dhe doni një punë me telefonata inbound për vetëm 6 orë në ditë?

Digital Marketing Innovation e ofron këtë super mundësi për ju…

-Pagesa deri në 400 leke/orë neto.
-Staf profesional dhe inovativ.
-Eksperienca nuk është kusht.
-Punë në zyrë.
-Turnet: 09:00-15:30 ose 15:30-22:00
Bëhuni pjesë e një kompanie Google Partner.

Aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në adresën e email-it: hr@dmi.com.al ose mund të kontaktoni në numrin: 069 700 5757

Level up your working experience 😊

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 700 5757
  • Profili Marketing