Digital Group kerkon operatore Gis 57 views3 applications

Digital Group eshte nje shoqeri konsulence ne fushen e informatikes dhe i ofron shoqerive nderkombetare nje game te gjere sherbimesh ne infrastrukture IT, GIS, CRM, aplikacione web.
I japim mundesine te gjithe personave te motivuar me deshiren per te punuar dhe per tu rritur mundesine
per te punuar ne nje nga projektet tona me te medha.

Jemi ne kerkim te personave me karakteristikat e meposhtme:

-te disponueshem full time
-te kene njohuri te sistemeve dhe programeve baze te kompjuterit
-Eksperienca kursesh ose certifikimesh ne Gis/Arcmap/Global mapper

Ofrojme:
-Trajnim dhe supervizim nga ekspertet tane te projektit
-Pagese te kenaqshme dhe mundesi per tu rritur ne nje kompani te pranishme prej vitesh ne treg

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne nje Cv.
Kandidatura juaj do te trajtohet me maksimumin e konfidencialitetit.

Cv e juaja mund ti dergoni ne adresen tone te emailit: hr@digitalgroup.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e kavajes, Condor Center
  • Profili Call Center, Informatike/IT/Software