Digital Group kerkon operatore Gis 102 views1 application

Job Expired

Digital Group kerkon operatore Gis

Digital Group eshte nje shoqeri konsulence ne fushen e informatikes dhe I ofron shoqerive nderkombetare
nje game te gjere sherbimesh ne infrastrukture IT, GIS, CRM, aplikacione web.
I japim te gjithe personave te motivuar me deshiren per te punuar dhe per tu rritur mundesine
per te punuar ne nje nga projektet tona me te medha.

Jemi ne kerkim te personave me karakteristikat e meposhtme:
-te disponueshem full time
-te kene njohuri te sistemeve dhe programeve baze te kompjuterit
-Eksperienca kursesh ose certifikimesh ne Gis/Arcmap/Global mapper
-E preferueshme njohja e rrjeteve te telekomunikacionit

Ofrojme:
-Trajnim dhe supervizim nga ekspertet tane te projektit
-Pagese te kenaqshme dhe mundesi per tu rritur ne nje kompani te pranishme prej vitesh ne treg
Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne nje Cv.
Kandidatura juaj do te trajtohet me maksimumin e konfidencialitetit.

Cv- te tuaja mund ti dergoni ne adresen tone te emailit: hr@digitalgroup.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e kavajes, Condor Center
  • Profili Call Center, Informatike/IT/Software