DIGINET Shpk kerkon punonjese (f) ne pozicionin e sherbimit ndaj klientit (Astir) 111 views1 application

Job Expired

Kompania DIGINET shpk prej vitesh tashme ne rrjetin e telekomunikacionit dhe te internetit,
ka hapur pozicionet vakante per:

Punonjese (f) ne pozicionin e Sherbimt te Klientit

Ofrohen:

  • Kushte shume te mira pune
  • Paga e kenaqshme
  • Puna eshte me turne (turni i pare ose i dyte)

Kerkohet:

  • Te jete fleksibel per oraret
  • Te jete e komunikueshme dhe korrekte ne punet qe i caktohen
  • Eksperienca nuk eshte kriteri paresor

Adresa: Rruga, Loni Ligori, Astir
Te intersuarit jane te lutur te kontaktojne ne numrin e meposhtem: 0693764011

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software