Dietolog/e 397 views

Eagle Heads Group’s mission is to create vertically integrated consumer brands that deliver happiness across the globe.
From our headquarters in Tirana, our multi-disciplinary international team of innovators leverages technology and behavioral science to design amazing customer experiences.

Eagle Heads Group kërkon të punësoj një Dietolog/e.

Përgjegjësitë:
· Kryeni konsulta me klientët dhe identifikoni nevojat e tyre dietike duke vlerësuar shëndetin e tyre, rutinën e stërvitjes dhe zakonet e ushqimit.
· Zhvilloni dhe ndihmoni në zbatimin e planeve të personalizuara të ushqyerjes për klientët.
· Punoni së bashku me Chefin Ekzekutiv te kuzhines për të hartuar menunë e klientëve.
· Ofroni këshilla se si të qëndroni të shëndetshëm dhe ofroni mbështetje për të ndihmuar klientët me përparimin e tyre.
· Mbikëqyrni kalendarin e konsultimeve për të siguruar efikasitet.
· Thjeshtoni informacionin e rëndësishëm për klientët dhe shpjegoni përfitimet e qëndrimit në një dietë të shëndetshme
. Ndihmoni në krijimin e qëllimeve afatshkurtra dhe afatgjata.

Kërkesat:

  • Eksperiencë të mëparëshme punësimi ne një pozicion të ngjashëm.
  • Diplomë Bachelor në fushën e dietologjisë, shkenca ushqimore ose fushave të ngjashme.
  • Të komunikoj në Anglisht.
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantimi
  • Të ketë aftësi të jashtëzakonshme ndërpersonale dhe mendimi kritik


Ne ofrojmë:

  • Një atmosferë miqësore dhe energjike pune.
  • Katër javë kalendarike leje vjetore (plus pushimin për Festat Zyrtare) 

    Ju lutem dergoni aplikimin tuaj ne adresen careers@eagleheadsgroup.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.

  • Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per fazat e metejshme te procesit te rekrutimit.
Only candidates can apply for this job.