Diamond Trade Kerkon Team Leader per gjuhen Italiane !!! 57 views

Diamond Trade eshte ne kerkim te nje Team Leader-i per gjuhen Italiane.

  • Kerkohet eksperience min 6 muaj ne fushen e telemarketingut Forex.
  • Kerkohen me eksperience ne kete fushe.
  • Orari i punes 10:00-19:00
  • Pagesa e kenaqshme dhe bonuse shperblyese.
  • Paga duke filluar minimumi 800 euro netto.

E-mail: diamond8trade@gmail.com
Cel: 0677140775
Kandidatet e perzgjedhur do kontaktohen nga kompania per nje interviste,
gjate te cilit do ju shpjegohet me shume informacion per pozicionin e punes.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Kompleksi Kontak, Rruga Artan Lenja, Godina Lyra
  • Tel/Mob 0677140775