Diambe ofron vende pune si Ekonomist/e (Financer/e) në Durrës 44 views

Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj me Shoqëria Diambe shpk shpall 2 (dy) vende të lira punë në pozicionin e Ekonomistit/es (financier/e) në Departamentin e Financës dhe të Kontabilitetit të kompanisë në Durrës.

Detyrat:

• Te kryej rregjistrimet kontabel te kompanise, te ndjek portalin qendror te faturave (fiskalizimi)per faturat e shitjes dhe blerjes, arke/banke, magazina,;
• Te rakordoj me klientet dhe furnitoret per detyrimet;
• Te ndihmoje ne deklarimet tatimore te kompanise brenda afatit
• Te kujdeset per dokumentacionin dhe te gjej zgjidhje per ceshtjet financiare
• Detyra te tjera sipas nevojave te kompanise.

Kualifikimet / Kërkesat

•Te kete mbaruar arsimin e larte ne Fakultetin Ekonomik, preferohet dega Finance;
•Te njohe shume mire kontabilitetin dhe programet financiare
*Te njohe mire paketen MS OFFICE (Excel eshte i domosdoshem)
•Te kete njohuri te gjuhes angleze;
•Te jete person i komunikueshem me aftesi organizative dhe kreative
•Te jete i afte per te punuar ne grup dhe te bashkepunoje me koleget.
*Te kene perkushtim maksimal gjate orarit te punes dhe te jene te vemendshem ndaj detajeve.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV-te e tyre ne adresen:info@diambe.com
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.
Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket