Diambe ofron vend pune Shites/ Sistemues/ Kasier ne market (Komuna e Parisit),Tirane 250 views

Job Expired

Rrjeti i marketeve Diambe shpk shpall vende të lira pune në marketin në Rr.Komuna e Parisit për pozicionet si më poshtë:

Përshkrimi i punës

Sistemues/e

Kasier/e.

Detyrat

  • Mirëpret klientët me etikë profesional,
  • Sistemon produktet në rafte
  • Ndjek procedurat e shitjes qe nga momenti i ardhjes se klientit, bën prezantimin e produkteve dhe kryen pune ne kase, kontrollon ptroduktet që kalojnë në kasë, kujdeset për cash-in etj.
  • Koordinohet me pjesen tjeter te stafit per punet dhe detyrimet.

Kriteret

  • Të aftë për të punuar në grup
  • Mosha 18-50 vjec.

Tjera

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në: Email: info@diambe.com ose të kontaktojnë në nr e tel 068 908 6120

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket