DEVELOPER PHP/REACT 80 views2 applications

Job Expired

JOB IN ALBANIA kerkon te punesoje nje PHP/React Developer.
Kandidati qe kerkojme duhet te kete:
=============
Aftesi dhe kuriozitet per te mesuar gjera te reja
Njohje te anglishtes ose italishtes (preferohet italisht)
Komunikim te mire dhe karakter pozitiv
Kriteret
========
njohje shume e mire e PHP
njohje shume e mire e Javascript, CSS dhe responsive design
njohje shume e mire e React(ose Angular, Vue, Ember – preferohet React)
experience me library popullore si JQuery/Mootools do ishte nje plus
njohje dhe eksperience e gjuheve SQL (PostgresSQL o MySQL)
familjaritet perdorimi te SOAP/REST APIs
njohje e modelling PHP MVC dhe eksperience me CakePHP( ose te ngjashem:
Laravel, Symfony, Yii, etj.)
Te preferueshem
===========================
eksperience dhe njohje e framework css (Bootstrap o Materialize)
experience me CSS processor si SASS/LESS
eksperience profesionale ne PHP ose React
eksperience me Google Maps API, Gmail API, Outlook API, etj.
eksperience me WebRTC(do ishte plus).
experience ne perdorimin e queue-ve(RabbitMQ, AWS SQS)
eksperience ne zhivillimin e projekteve medium-large size te cilat jane
te integruara me sherbime te jashtme dhe applicazione SaaS.
aftesi te forta ne zgjidhje problemesh
sy i mire per UI/UX
i afte per te punuar ne autonomi dhe per te projektuar nji
applikacion/sistem
Cfare do gjeni:
===============
Page e kenaqshme.
Mundesi rritje profesionale
Ambient miqesor dhe pozitiv
Projekte te ndryshme nga me te vogla deri te medha.
Orari i punës: nga e Hëna në të Premte 8 orë punë.
Te interesuarit jane te lutur te na nisni cv-ne italisht ose anglisht ne

e-mail: selezione@jobinalbania.com

 

JOB IN ALBANIA sta cercando di assumere uno sviluppatore PHP / React.
Il candidato che stiamo cercando deve avere:
==============
Capacità e curiosità di imparare cose nuove
Conoscenza inglese o italiano (preferibilmente italiano)
Buona comunicazione e carattere positivo
Criteri
=========
ottima conoscenza di PHP
ottima conoscenza di Javascript, CSS e responsive design
ottima conoscenza di React (o preferibilmente Angular, Vue, Ember - React)
l'esperienza con librerie popolari come JQuery / Mootools sarebbe un vantaggio
conoscenza ed esperienza dei linguaggi SQL (PostgresSQL o MySQL)
familiarità con l'utilizzo delle API SOAP / REST
conoscenza della modellazione PHP MVC ed esperienza con CakePHP (o simili:
Laravel, Symfony, Yii, ecc.)
Preferito
===========================
esperienza e conoscenza del framework css (Bootstrap o Materialise)
esperienza con processore CSS e SASS / LESS
esperienza professionale in PHP o React
esperienza con l'API di Google Maps, l'API di Gmail, l'API di Outlook, ecc.
esperienza con WebRTC (sarebbe un vantaggio).
esperienza nell'utilizzo delle code (RabbitMQ, AWS SQS)
esperienza nello sviluppo di progetti di dimensioni medio-grandi che sono
integrato con servizi esterni e applicazioni SaaS.
forti capacità di problem solving
buon occhio per UI / UX
in grado di lavorare in autonomia e progettare a
applicazione / sistema
Cosa troverai:
===============
Pagina soddisfacente.
Opportunità di crescita professionale
Ambiente amichevole e positivo
Vari progetti dal più piccolo al più grande.
Orario di lavoro: dal lunedì al venerdì 8 ore lavorative.
Gli interessati sono pregati di inviarci il proprio CV in italiano o inglese


e-mail: selezione@jobinalbania.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bllok
  • Tel/Mob +355693116655
  • Profili Sherbime