“Desk Manager” ne gjuhën Arabe . (*Punësim jashtë vendit ) 86 views

Flisni shumë mirë gjuhën Arabe dhe dëshironi të punoni si “Desk Manager” jashtë Shqipërisë ?
Keni eksperiencë në menaxhimin e situatave të vështira , punoni me efikasitet edhe kur duhet të menaxhoni situata nën stres duke arritur objektivat e kerkuara në grup dhe jo vetëm ?!
Nëse po atëherë mos humbisni kohë …
Aplikoni për pozicionin e “Desk Manager” ne gjuhën Arabe .

Kërkohet:

-Njohje e mirë gjuhes Arabe (B2.2- C2)
-Disponueshmëria për të punuar jashte Shqipërisë .
-Aftësi shumë të mira menaxheriale
-Aftësi të shkëlqyera organizative, ndërpersonale dhe komunikuese
-Energjia, empatia , aftësi lidershipi
-Aftësia për të zgjidhur probleme të paparashikuara
-Aftësi shumë të mira në menaxhimin e grupeve tëpunës
-Njohuri të mira të sistemeve kompjuterike
-Disponueshmëria për të punuar me kohë të plotë
-Eksperienca e punës përben avantazh

Përtë aplikuar mund të dërgoni CV tuaj në adresën hr@i-source.al duke specifikuar pozicionin e kërkuar ose të kontaktoni në numrin +355 697045045.
*Aplikimet do të trajtohen me konfidencialitetin maksimal nëpërputhje me ligjin nr. 9887 të Kuvendit të Shqipërisë për”Mbrojtjen e të dhënave personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga "Elbasanit", pallati 2G, kati i II
  • Profili Call Center, Marketing