Designer M/F 48 views

Graphic Designer

 

Ofrojme pune ne nje nga kompanite lider ne sektorin e mobilerise, ne pozicionin vakant Designer.

 

Kualifikimet/Kërkesat qe duhet te plotesojne kandidatet:

1. Eksperince pune mbi 2 vite
2. Mosha 24-40 vjec
3. I/e aftë për të krijuar raporte profesionale me klientët dhe bashkepuntorët.
4. Te kete njohuri ne programet: InDesign, Illustrator, Photoshop
5. Te jete kreativ

6. Te kete experience ne fotografim

*PAGA SHUMË E KËNAQSHME

Jeni te lutur te dergoni CV-te tuaja ne adresen tone te e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com

Per cdo pyetje apo paqartesi mund te shkruani ne whatsapp ne numrin: +355696180299

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 25 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim