Deshiron te fitosh mbi 1000€ ne muaj,bashkohu me grupin ! 31 views

Deshiron te fitosh mbi 1000€ ne muaj,bashkohu me grupin !
Punesim i menjehershem me / pa eksperience. Vendi per te rritur te ardhurat tuaja ne menyre te shpejte.
📢Pozicione per agjentë ne gjuhën:
– Anglezë (Vetem me eksperiencë)
– Gjermanë
– Spanjollë
– Italianë
– Greke
🎯 Kërkohet:
– Njohje e mirë e njërës prej gjuhëve te kërkuara.
– Korrektësi dhe përkushtim ne punë.
– Ambicie dhe dëshirë per te punuar.
– Te aftë per te punuar ne grup.(Eksperienca përbën avantazh)

ℹ️Per me shum informacion na kontaktoni ne Whatsapp 👉 0675601018

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Tel/Mob 0675601018