DES PALLATI ME SHIGJETA KËRKON AGJENTË PREZANTIMI 61 views

Job Expired

*Po kerkon një punë te re dhe deshiron të tregosh aftësit e tua sociale?🧐
*Mundësi punësimi për të rinj dhe të reja🗣
*Kërkohen agjentë prezantimi në terren . Agjentet duhet të jenë të gatshëm për të levizur ne terren .
* Individë të shkathët, ambicioz , energjik dhe të komunikueshëm.
* Bashkëpunimi është një pikë kryesore në punën tonë
* Full ose part time
* Me ose pa eksperiencë
* Ofrohen kushte shumë të mira pune bonuse dhe %

🤳Për më shumë informacion na kontaktoni !
📱0697032244

anisa.jaupi@desrealestate.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Ismail Qemal Ish Blloku, 1001 Tirana, Albania.
  • Tel/Mob +355 68 403 5476