Depo farmaceutike kerkon Menaxher shitjesh per qarkun e Fierit dhe qytetin e Vlores me eksperience,mosha mbi 25 vjeç,te kete leje drejtimi ofrohet transporti me makinen e kompanise 221 views6 applications

Depo Farmaceutike
Kerkon te punesoje:

•Menaxher Shitjesh
Per Depo Farmaceutike
( Per Qarkun e Fierit dhe qytetin e Vlores)

Kushtet: Te kete eksperience pune ne shitje dhe menaxhim
Te kete mbaruar arsimin e larte
Te zoteroj patente te klasit B
Mosha mbi 25 vjec ( mashkull)
Kompania ofron transportin me mjet ku perfshihet dhe karburanti.

Adresa: Qarku Fier / Qyteti Vlores
Kontaktoni: 0676432044

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 145 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim