dekoruese 51 views

Job Expired

Kerkohet 1 vajze ose djale qe ka punuar me pare me dekore dhe sidomos tullumbacet

Vetem persona me Eksperience!!!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Stavri Themeli
  • Tel/Mob 00355698798326
  • Profili Arkitektur, Art/Kulture, Sherbime