Deal Group kerkon Agjent Shitjesh ne Tirane dhe Elbasan 353 views

Job Expired

Deal Group kerkon te punesoje agjent shitjesh me Kohe e plote per secilin qytet Tirane dhe Elbasan

Kriteret

Mosha mbi 25 vjec
Te kete mbi 3 vite eksperience
Te zoteroje patenten e klasit B
Fleksibel me orarin ne raste te vecanta
Te mirembaje rrjetin e klienteve ekzistues dhe te afroje kliente te rinj per kompanine
Te identifikoje nevojat per produkte te klienteve
Te prezantoje ne menyre profesionale produktet e kompanise
Te zbatoje procedurat ne fuqi dhe rregulloren e brendshme te kompanise

Puna me Kohë të plotë, orari 7:30-15:30.
Ofrohen kushte shumë të mira dhe staf bashkëpunues.
Ofrohet bazë + bonuse të kënaqshme dhe motivuese në varësi të performancës.

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit +355694053888
ose te dergojne CV ne adresen e email dealgroup90@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Ndertim