Data Entry – Profili Farmaceutik 103 views1 application

Pozicioni: Data Entry- Profili Farmaceutik

Përshkrimi i Punës: Azhornimi i një data base të produkteve farmaceutike, shëndetësore dhe veterinare.

Aktiviteti i profilit të kërkuar:

 • Mbledhja dhe hedhja e të dhënave për sa i përket produkteve të reja, azhornimi i produkteve ekzistuese dhe administrimi i burimit të informacionit
 • Mbledhja, azhornimi, dhe kontrolli i cilësisë së përmbajtjes shkencore dhe normativave përkatëse;
 • Respektimi i standarteve të kërkuara;
 • Kontrolli i cilësisë së të dhënave ekzistuese në data base: verifikimi i saktësisë dhe qartësisë së informacionit lidhur me medikamentet dhe produktet e ndryshme (integratorë, produkte me origjinë vegjetale, etj.).
 • Verifikimi për përputhjen e informacionit me klasifikimin e dhënë nga burimet zyrtare, në mënyrë që të jenë të qarta, e të identifikueshme lehtë nga specialistët;
 • Kërkimi dhe azhornimi i teksteve normative.

Kriteret:

 • Diplomuar në Farmaci ose Mjekesi etj
 • Njohuri të mira shkencore
 • Njohje e mirë e gjuhës italiane
 • Njohje e mirë e programeve informatike bazë (Mikrosoft Office)
 • Aftësi të mira integrimi në grup, aftësi për të punuar në bazë të objektivave, precizion, kapacitet për respektimin e afateve

Orari: 08:00 – 17:00

Kontratë konform legjislacionit në fuqi
Paga 65.000 Lek dhe bonuse

Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret do te kontaktohen telefonikisht.

Dergoni CV ne: dergocv@life.com.al

Adresa: Rr. e Barrikadave, p. Galeria e Tiranes, nr. 6, (ish kinema 17 Nentori)
Facebook: LIFE Sh.p.k.
Instagram: lifeshpk
LinkedIn: LIFE shpk
Web: www.life.com.al
Cel. : 0696053528

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 10 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Call Center