EQA Specialist_Data Entry ne gjuhen Gjermane 690 views2 applications

Auto1 Group është Lider në Europë për blerjen dhe shitjen online të makinave të përdorura.

Për selinë e saj në Tiranë Auto1 Group po kërkon “Agjent Data Entry ne gjuhen Gjermane”
Specialistët e EQA monitorojnë cilësinë e raporteve të inspektimit të realizuara nga ekspertët tanë teknikë, duke analizuar materialin video-fotografik dhe duke bërë ndryshime dhe përmirësime.

Detyrat:
• Kontrolli e cilësisë së dokumenteve dhe vlerësimeve të bëra nga tregtarët dhe nga ekspertët e AUTO1
• Përpunimi grafik i fotografive sipas standardeve të korporatës
• Trajnim për përdorimin e platformës Auto1.com;
• Përpilimi i raporteve ditore.

Kerkesat:
• Përvoja e mëparshme në rolin Data Entry ne kontroll të cilësisë së dokumenteve dhe rregjistrim të të dhënave;
• Zotërim shumë i mirë i gjuhës Gjermane, njohja e gjuhes angleze eshte plus
• Vëmendje ndaj detajeve;
• Përdorimi i shpejtë dhe i saktë i kompjuterit dhe postës elektronike;

Cfare ofrojme:
• Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi;
• Pagë bazë Neto + bonus variabile konkurues;
• Kurse trajnimi te paguara;
• Mundësi konkrete për rritje profesionale në një kontekst shumë meritokratik dhe ndërkombëtar.
• Ambient pune komod me prespektiva shume te larta
• Staf miqesor dhe motivues

Orari: Me kohë të plote 09:00-18:00 nga e hena ne te premte,
Vendi i punës: Bulevardi “Gjergj Fishta”, Qendra Alpas, Tiranë

ju lutemi dërgoni CV tuaj në Anglisht ose Germanisht në adresën e -mail: lavdie.asllanaj@auto1.com
Kontakt + 355 67 503 91 22

 

More Information

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta, Alpas Center
  • Tel/Mob 0675039122 / 0697097481