Data Entry – online nga shtepia 264 views35 applications

alb-i shpk

Operon dhe ofron zgjidhje bashkohore
ne fushen e marketingut online.

Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te taleneteve te reja,
te cilet te ambjentohen me produktet dhe sherbimet e kompanise.

Ju merrni detyra, projekte dhe raste konkrete dhe i zhvilloni ato
ne bashkepunim te ngushte me specialistet tane.

Pozicioni: Data Entry dhe Help Desk
Puna do te kryhet nga shtepia, mjafton Telefon + PC/Laptop + Internet

Shanse per karriere ne nje fushe me shume perspektive.

Ju jeni natyre praktike, me iniciative, komunikuese serioze dhe bindese?
Ju dalloheni per kembngulje ne realizimin dhe manaxhimin e kohes dhe detyrave?
Ju keni interes dhe afrimitet me fushen e marketingut?
Ju nuk keni angazhime te tjera?

Aktiviteti i profilit të kërkuar:

Mbledhja, azhornimi dhe hedhja e të dhënave online per produketet e reja;
Verifikimi i saktësisë dhe qartësisë së informacionit.

Atehere, dergoni ju lutem nje profil tuajin me foto, me titull:
Data Entry – Punesim online nga shtepia
ne adresen alb-i@web.de

Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret do te kontaktohen telefonikisht.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location