Danubi Bakery Pastry kërkon të punësojë shitëse për piken e Tiranës, +355 69 222 4270 97 views

Job Expired

Danubi Bakery Pastry kërkon të punësojë shitëse për piken e Tiranës

Përparësi do të kenë kandidatët:

 • Aftësi të mira komunikimi
 • personalitet të spikatur dhe me dëshirën për të mësuar dhe për t’u trajnuar

Ofrohen:

 • kushte te mira pune
 • page konkurruese
 • orare fleksibel

Te interesuarit, jane te lutur te na kontaktojne në nr: +355 69 222 4270

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë, Durrës
 • Rruga/Zona Adresa 1: Tirane, Kompleksi Square 21 (paralel me rr. e Kavajes, tek njesia Bashkiake), Adresa 2: Durres, Rr. Taulantia, Rr. Egnatia, Rr. A. Goga (Forumi Bizantin) dhe Bar Kursal ne bulevard
 • Tel/Mob +355 69 222 4270
 • Profili Gastronomi