Danubi Bakery Pastry kerkon te punesoje Punonjese Furre 32 views

Danubi Bakery Pastry kërkon të punësojë punonjes/e ne furre buke për piken e Durrësit.

Ofrohen:

  • kushte te mira pune
  • page konkurruese
  • orare fleksibel

Te interesuarit, jane te lutur te na kontaktojne në nr: +355 69 222 4270

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë, Durrës
  • Rruga/Zona Adresa 1: Tirane, Kompleksi Square 21 (paralel me rr. e Kavajes, tek njesia Bashkiake), Adresa 2: Durres, Rr. Taulantia, Rr. Egnatia, Rr. A. Goga (Forumi Bizantin) dhe Bar Kursal ne bulevard
  • Tel/Mob +355 69 222 4270
  • Profili Gastronomi