DANIMARKE – MEKANIK & AUTOMOBIL – Intership studentor 1 vjecar 34 views

Alxher Services, agjensia nderkombetare e rekrutimeve, eshte duke rekrutuar ne programin: Intershipe Studentore

Per te gjithe studentet aktual dhe te sapodiplomuarit (jo me larg se 2021) te degeve mekanike dhe automobiljesh ofrohen intershipe studentore 1-1,5 vjecare me pagese (1700-2000euro/muaj) ne Danimarke (me mundesi zgjatje dhe rinovimi rezidence)

Per te mesuar me shume rreth programeve te intershipit ju mund te vizitoni rrjetet tona sociale Instagram https://www.instagram.com/alxherservices/ dhe FBhttps://www.facebook.com/alxher.services, gjithashtu ne faqen e dedikuar per studentet https://www.instagram.com/alxher.student/

 

ALXHER SERVICES

Go Higher, Go Safe

More Information

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 17 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence